• Voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Gratis Verzending
  • 24 maanden garantie
  • Hoogste kwaliteit

BEL ONS

0622944205

0

Your cart is currently empty.

Go to Shop

Refurbished iPhones bij GSM Service Delden

Waarom veel geld betalen voor een nieuwe iPhone, als u bij ons een Refurbished iPhone kunt aanschaffen die als nieuw is, maar tot wel 50% goedkoper is als in de winkel, bestel nu bij ons in de webshop of telefonisch!

Bij elke iPhone die wij verkopen bieden wij standaard 24 maanden garantie (inclusief batterij). Zo bent u verzekerd van een goed werkend toestel en neemt u geen risico.

Bij GSM Service Delden is er altijd een ruime voorraad aan Refurbished iPhones. Wat wij u bieden is een in nieuwstaat verkerende iPhone voor een zeer voordelige prijs. Alle iPhones worden op meer dan 50 punten gecontroleerd.

Onze refurbished iPhones zijn zeer voordelig geprijsd en volledig nagekeken, mochten er problemen zijn met uw iPhone dan bent u vaak dezelfde dag weer geholpen.

Wij streven ernaar om u zo snel mogelijk gebruik te kunnen laten maken van uw toestel. Als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook. Voor vrijblijvend advies, neem contact met ons op via mail of telefoon

over-ons-service

GSM Service Delden levert Refurbished iPhones van 5 sterren  kwaliteit. Elke Apple iPhone wordt geleverd met een gecertificeerde oplader en een gratis screenprotector!

Waarom onze toestellen?

Waarom zou u bij ons een refurbished iPhone moeten aanschaffen? 

Aantrekkelijke prijzen

Onze refurbished iPhones zijn zeer voordelig geprijsd en volledig nagekeken, mochten er problemen zijn met uw iPhone dan bent u dezelfde dag weer geholpen.

24 maanden garantie

Bij elke iPhone die wij verkopen bieden wij standaard 24 maanden garantie (inclusief batterij). Zo bent u verzekerd van een goed werkend toestel en neemt u geen risico.

Alle iPhones worden op meer dan 50 punten gecontroleerd

U krijgt er een gecertificeerde oplader en screenprotector bij zodat u uw nieuwe iPhone direct kunt gebruiken!